Administrator


Miercuri, 13 aprilie, la sala mare de sedinte a Consiliului Judetean Bacau a avut loc aniversarea celor 20 de ani de existenta ai Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP).
Actiunea, organizata de catre filiala Bacau s-a bucurat de intregul suport al autoritatilor publice locale. La manifestare, alaturi de vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, dl. Dumitru Braneanu, au participat reprezentanti ai Prefecturii si Primariei municipiului Bacau ca si conducerea Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor din Romania si reprezentanti ai filialelor din judetele Moldovei- Botosani, Vrancea, Campulung Moldovenesc, Galati, Iasi, Suceava, Neamt.
Prezent la aceasta actiune, vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, dl. Dumitru Braneanu a transmis un mesaj de felicitare participantilor, “acestor oameni minunati cu suflet tanar. Eu nu cred ca exista persoane varstnice ci doar persoane cu mai multe amintiri”.
Sindicatul Liber al Pensionarilor (SLP), infiintat in 1991 este organizatie apolitica, avand un caracter umanitar-filantropic.
Printre obiectivele SLP se numara majorarea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut, indexarea trimestriala a pensiilor cu procente care sa acopere integral rata reala a inflatiei, organizarea asistentei sociale pentru varstnici sau eliminarea discriminarii dintre pensiile diferitelor categorii de pensionari, bazata pe criterii profesionale.

Close Search Window