Planul multianual de dezvoltare a serviciilor de utilitati publice

Ambasadorul Marii Britanii s-a aflat în vizită la Consiliul Judetean

Vineri 09.06.2017 13:00

Vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Silviu Pravăț s-a întâlnit vineri, 9 iunie 2017 cu Ambasadorul regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord la București, domnul Paul Brummell. Aflat în vizită în județul Bacău cu ocazia inaugurării Centrului pentru Îngrijiri Paliative Pediatrice al Asociației ”Lumina”, ambasadorul și-a manifestat dorința de a avea o întrevedere cu conducerea Consiliului Județean Bacău.

Discuțiile s-au centrat pe aspecte prioritare pentru comunitatea băcăuană cum sunt Strategia de dezvoltare a județului, direcțiile de dezvoltare dar și oportunitatea unor parteneriate cu investitori din Regatul Unit.

Ambasadorul Marii Britanii s-a arătat interesat de o diversitate de aspecte ale profilului județului, de la fenomenul migrației forței de muncă până la proiectul de modernizare al aeroportului Internațional ”George Enescu” sau mediul privat din județ.

”Este prima mea vizită în orașul Bacău. În județ am vizitat orașele Comănești și Onești unde, împreună cu fundații din Marea Britanie am participat la inaugurarea unor centre pentru copiii cu dizabilități. Am vrut să profit de această vizită pentru a afla mai multe despre economia, perspectivele și prioritățile județului în ceea ce privește axele și viziunea pentru dezvoltare și voi reveni cu plăcere în Bacău în perioada următoare”, a promis domnul ambasador la finalul întrevederii .