20 de ani de existenta a Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau

Sambata 20.05.2017 12:00

Joi, 18 mai 2017 a avut loc cea de-a XVI-a ediție a Galei Premiilor Comunității Băcăuane, o gală caritabilă a societății civile din județul Bacău.
    Evenimentul a fost organizat de Fundația de Sprijin Comunitar Bacău (F.S.C.) care împlinește anul acesta 20 de ani în slujba comunității. Printre participanți s-au numărat președintele Consiliului Județean, Sorin Brașoveanu, prefectul județului, Maricica Coșa, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, consilieri locali și județeni, reprezentanți ai unor insitutuții publice, companii băcăuane, multe dintre ele sponsori ai evenimentului. Evenimentul a cuprins și un program artistic prezentat de membrii „Clubului cu lipici” și al voluntarilor, iar copiii de la F.S.C. au oferit, la rândul lor, cadouri tuturor celor prezenți, obiecte confecționate chiar de ei, după care au urmat premierile, o tombolă și o licitație cu strigare.
    Gabriela Achihăi, președinta F.S.C, a făcut o prezentare a instituției și a celor 20 de ani de existență, mulțumind tuturor celor care le-au fost alături și le-au susținut proiectele.