Bacaul are prefect nou

Miercuri 26.04.2017 18:00

Noul prefect al județului Bacău, Maricica Luminița Coșa, a fost învestit în funcție, miercuri, 26 aprilie 2017.  Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a  Palatului Administrativ. Ceremonia de învestire s-a făcut în prezența directorului general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Iulian Gheorghe, a președintelui Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a viceprimarului Dragoș Ștefan, a deputatului Constantin Avram și a altor oficialități locale.

Prezent la festivitatea de investire, președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a avut un mesaj de felicitare și bun venit adresat noului prefect de Bacău, adresând, totodată, mulțumiri pentru activitatea depusă de fostul prefect, Ioan Ghica. ”Îi urez mult succes doamnei prefect Luminița Maricica Coșa, sunteți o echipă frumoasă, unde experiența și determinarea sunt împreună și sunt convins  ca relațiile interumane dintre noi, consolidate până acum, să aducă un plus valoare în activitățile viitoare ale Instituției Prefectului și ale Consiliului Județean Bacău,  activități care să vină în folosul fiecărui băcăuan”, a declarat președintele C.J. Bacău, Sorin Brașoveanu.

Noul prefect va face echipă cu subprefectul Valentin Ivancea, numit în funcție luna aceasta.