Bacaul, pas cu pas

Vineri 29.07.2016 10:00

Președintele Consiliului Județean Bacău a demarat în această săptămână un proiect, extrem de important pentru creșterea calității deciziilor în administrația publică si dezvoltarea economică a județului Bacău. Practic, vor fi întâlniri de lucru în toate Unitățile Administrativ Teritoriale. Întâlnirile din această săptămână au avut loc în comunele Sarata, Faraoani, Cleja, Luizi Călugăra, Măgura, Mărgineni, Buhoci, Tamași, Gioseni, Hemeiuși, Gîrleni și Blăgești. La aceste întâlniri au participat primari, consilieri locali, directori de scoală, medici de familie, preoți, polițiști, ONG-urile și reprezentanti ai mediului de afaceri de pe raza U.A.T.-urilor. S-a discutat despre nevoile identificate în fiecare comunitate, stabilirea priorităților ce trebuie să se regăsească în strategia de dezvoltare locală, în noua strategie de dezvoltare a județului și ce este mai important găsirea soluțiilor și identificarea surselor de finanțare. Alături de președintele Sorin Brașoveanu s-au aflat directori din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean.