Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Pompierii bacauani au drapel de lupta

Vineri 29.07.2016 12:00
 
 
  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău, a primit vineri, 29 iulie, drapelul de luptă, prin decret prezidențial, semnat de Klaus Iohannis. Drapelul a fost predat de către secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, către inspectorul-șef al I.S.U., colonelul Ioan Mihalache.
   Ceremonialul a avut loc în prezența oficialilor și al inspectorului –șef adjunct al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență București, general de brigadă dr. Ovidiu Vasilică.
   Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a ținut să își exprime, prin câteva cuvinte,  aprecierea profundă: ”Este un moment emoționant și folosesc acest prilej pentru a le mulțumi acestor minunați oameni pentru toate eforturile pe care le depun pentru menținerea și salvarea sănătății și vieților noastre. Pentru orice unitate militară, drapelul de luptă reprezintă cel mai puternic simbol, reprezintă onoarea militară, curajul, vitejia. Sunt onorat să fiu alături de dumneavoastră în acest moment!”

Galerie foto