Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Mesageri ai folclorului, sarbatoriti la Podu Turcului si Gaiceana

Luni 07.09.2015 14:00
 
Vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Ionel Floroiu, alături de prefectul județului, Dorian Pocovnicu au participat duminică, 6 septembrie 2015, la Podu Turcului, la sărbătoarea prilejuită de împlinirea  a 40 de ani de existență a "Privighetorilor Zeletinului", ansamblu artistic de ținută în zona moldavă.
Ionel Floroiu, un fervent susținător al tradițiilor și culturii populare locale a declarat: "Pentru o zi, centrul de cultură al județului Bacău s-a mutat pe Valea Zeletinului, la Podu Turcului. De 4 ani, Consiliul Județean Bacău, Prefectura și Consiliul Local din comună ajută acest ansamblu să susțină spectacole în județ și în țară. Vă transmitem felicitările noastre pentru tot ceea ce faceți ca mesageri ai cântecului popular românesc.
În aceeași serie a manifestărilor folclorice s-a înscris și participarea vicepreședintelui Ionel Floroiu și a prefectului județului, Dorian Pocovnicu, la spectacolul "Nedeea de la Arini" din comuna Găiceana, o zonă în care folclorul și tradiția dăinuie peste timp, aspect subliniat de vicepreședintele Ionel Floroiu în discursul său.

Galerie foto