Consiliul Județean Bacău anunță închiderea depozitelor neconforme de deșeuri și construcția celulei doi a depozitului județean de la Bacău

Marti 20.12.2011 15:00

Marți, 20 decembrie, orele 14:00,  la sediul Consiliului Județean Bacău a fost semnat contractul de lucrări „Închiderea depozitelor neconforme Onești, Moinești, Dărmănești, Comănești, Târgu Ocna și Buhuși și construcția celulei doi a depozitului județean de la Bacău”, cu o valoare totală de 54.321.934 lei.

Documentul a fost semnat de reprezentanții celor două părți, dl. Dragoș Benea, Președinte al Consiliului Județean Bacău în calitate de Autoritate Contractantă și dl. Valentin Feodorov, reprezentant al asociației de firme condusa de S.C. Iridex Group Constructii S.A. (România).

Implementarea sistemului de mangement integrat al deșeurilor în Județul Bacău este în concordanță cu legislația Uniunii Europene, Planul Național de Gestionare a Deșeurilor, Planul Regional de Gestionare a Deșeurilor pentru Regiunea 1 Nord-Est și Planul Județean de Gestionare a Deșeurilor. Beneficiarul proiectului, Consiliul Județean Bacau, realizează procesul de implementare al proiectului prin Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP), compartiment separat în cadrul instituției.