Let`s Do It România! în județul Bacău

Luni 03.10.2011 14:30
Consiliul Județean Bacău s-a alăturat și în acest an echipei proiectului Let’s do It Romania! prin care voluntari din toată țara au participat la Ziua de Curățenie Națională.
24 septembrie 2011 a unit în Bacău câteva mii de voluntari care au răspuns apelului privind participarea la marea curățenie.
Buna colaborare între Consiliul Județean Bacău și Asociația Terra Mater, organizatorul la nivelul județului Bacău a campaniei “Let’s Do It, România!” a contribuit la succesul evenimentului din 24 septembrie.
În urma centralizării datelor la nivelul județului, au rezultat un număr de 7.286 voluntari participanți la eveniment și 11.124 saci cu deșeuri colectate. Au luat parte la eveniment reprezentanți din cadrul celor 50 de primării participante din judet, alături de cadrele didactice și elevii de la școlile de pe raza acestora.
“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmpla și lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar și cu foarte putin: o singură zi, pentru o Românie curată!