Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Inca un drum complementar Centurii ocolitoare a municipiului Bacau, asteptat de mult de locuitorii din zona, va intra in lucrari de modernizare

Marti 10.03.2020 10:00
 
Este vorba de contractul pentru modernizarea drumului județean DJ 207 F, sectorul de drum Berești Bistrița - Pădureni, și pe raza localității Saucești.
Valoarea totală a investiției este de 8,4 milioane lei și este asigurată în totalitate din bugetul propriu al Consiliului Județean Bacău.
Porțiunea de drum care face obiectul contractului semnat completează segmentul de drum de peste 8,7 km care a fost modernizat în ultimii ani din bugetul județean.
 
La semnarea contractului au fost prezenți: Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău, vicepreședintele Silviu Pravăț, primarii comunelor Săucești, Letea Veche și Berești Bistrița, Valentin Manea, Petrică Dochiei, Ionel Alcaz, consilieri locali și reprezentanți ai asocierii de firme și ai Serviciului Public Județean de Drumuri Bacău.
Trebuie să remarcăm faptul că numai în ultimele șapte zile au fost semnate trei contracte de modernizare a unor drumuri județene. Dintre acestea, două drumuri, respectiv DJ 119 și DJ 207F, vor face legătura între localitățile limitrofe municipiului Bacău, respectiv Săucești, Berești-Bistrița, Pădureni și Nicolae Bălcescu, Faraoani, cu șoseaua de centură, drumul european E85 și cu viitoarea autostradă A13 Iași-Bacău-Brașov îmbunătățind în mod semnificativ infrastructura rutieră și condițiile de trafic ale locuitorilor din aceste localități” a precizat Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău.

Galerie foto