Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Se reia licitatia pentru realizarea reparatiilor capitale la Cladirea Centrului Scolar C-11

Vineri 31.01.2020 12:00
Consilierii județeni, în ședința ordinară a lunii ianuarie au aprobat actualizarea indicatorilor pentru reparațiile capitale la Clădirea Centrului Școlar C-11. În 2016, valoarea estimată a investiției pentru lucrările de reparații capitale se ridica la suma de 4,1 milioane de lei. Din această valoare, 3,9 milioane de lei urma să fie suportată de la bugetul de stat.

Ulterior aprobării valorii devizului, a fost demarată procedura de achiziție publică, în vederea contractării proiectului tehnic, asistenței tehnice pe parcursul execuției și a execuției de lucrări. Procedura a fost reluată de două ori consecutiv și, întrucât nu a existat niciun ofertant iar la ultima publicare a anunțului două oferte depuse au fost neconforme, s-a hotărât reluarea procedurii.

„Acest obiectiv a fost scos în procedura de licitație de 3 ori și nu a fost adjudecat. Astăzi, prin votul consilierilor județeni am actualizat documentația tehnico-economică și reluăm procedura de licitație cât mai repede cu putință”, a precizat președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu.
Lucrările de reparații capitale sunt necesare pentru asigurarea normelor privind protecția și securitatea la incendiu, îndeplinirea și menținerea cerințelor fundamentale de calitate pe întreaga perioadă de existență a clădirii și, totodată pentru asigurarea unei performanțe energetice a clădirii.
Valoarea actualizată a investiției este de 6,1 milioane de lei, pentru o suprafață desfășurată de peste 3 000 mp, iar durata de realizare a lucrărilor se estimează a fi de 12 luni din momentul emiterii ordinului de începere.

Galerie foto