Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Sectia de Gastroenterologie a Spitalului Judetean din Bacau intra in reparatii capitale

Vineri 31.01.2020 12:00
Secția de Gastroenterologie a Spitalului Județean  de Urgență Bacău urmează să intre într-un proces de reparații capitale și reabilitare. Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții (D.A.L.I.) a fost aprobat în ultima ședință a Consiliului Județean.

Secția de Gastroenterologie este situată la etajul IV, în corpul C6, al Spitalului Județean de Urgență. Are o suprafață construită de aproape 600 mp și a fost dată în folosință în anul 1975.

Lucrările de modernizare vor conduce la creșterea calității și eficienței actului medical, satisfacția pacienților și a personalului medical, eliminarea unor riscuri în funcționare precum și reducerea costurilor cu energia și utilitățile.

Proiectul presupune compartimentări noi și reamenajări, reabilitarea instalațiilor electrice, realizarea sistemelor de instalații și dotarea cu echipamente tehnologice specifice. Valoarea investiției este estimată la 4,5 milioane de lei, durata de execuție, din momentul ordinului de începere al lucrărilor fiind de 6 luni. 

Alături de acest obiectiv va intra în reparații capitale și centrala termică, proiect în care vor fi înlocuite și utilajele și rețelele termice. Valoarea estimată a acestei investiții este de aproximativ 4,5 milioane de lei.

”Aceste obiective aprobate astăzi completează lista investițiilor făcute de Consiliul Județean în ultimii ani, atât de necesare Spitalului Județean de Urgență Bacău, pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale”, a precizat Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău.

Galerie foto