Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Se reabiliteaza drumul Padureni-Godovana

Joi 07.03.2019 09:00    Miercuri, 6 martie 2019, a avut loc semnarea contractului de execuție pentru reabilitarea drumului județean DJ241B, Pădureni-Godovana. Lucrările, a căror proiectare va dura 3 luni, vor acoperi o lungime de 15 kilometri, traversând comuna Filipeni și sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II. Durata efectivă de realizare a lucrărilor este de 24 de luni.
    „Este un proiect în valoare de 5,3 milioane de Euro și mă bucur să vă pot spune că în următorii 2 ani, tot prin PNDL, în comuna Filipeni vor mai fi investiții însumate de peste 10 milioane de Euro. Drumul județean pentru care a fost semnat astăzi contractul era o prioritate pentru toți locuitorii comunei, cu atât mai mult cu cât, datorită poziționării sale, nu putea fi reabilitat prin fonduri europene”, a precizat senatorul Dragoș Benea.
    “Este un pas important pentru toți locuitorii zonei și o confirmare a faptului că ne ținem de cuvânt”, a mai adăugat primarul comunei Filipeni, Rodica Ambrosie.
    Alte obiective care vor fi realizate prin PNDL II, în comuna Filipeni, în următorii ani, se referă la construirea de poduri și podețe, reabilitare, modernizare, extindere și dotare dispensar uman dar și construire școală generală sat Valea Boțului.

Galerie foto