Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Dezvoltarea si utilizarea sustenabila a managementului calitatii in administratia publica bacauana

Miercuri 20.02.2019 15:00
 
În cadrul proiectului „PRO-CERTIF- Dezvoltarea și utilizarea sustenabilă a managementului calității în administrația publică băcăuană”, cod SIPOCA/SMIS/461/119613, o delegație a Consiliului Județean Bacău, condusă de Adrian Popescu - vicepreședinte, se află în orașul Békéscsaba, Ungaria, în cadrul unei vizite de studii în vederea formării de specialiști în implementarea Cadrului Comun de Autoevaluare în administrația publică locală. Cadrul comun de autoevaluare (CAF) urmărește îmbunătățirea performanței muncii în Consiliul Județean Bacău și în unitățile subordonate, precum și adoptarea valorilor comune sectorului public european.
Adrian Popescu și Rákoczi Attila - director general al Agenției Guvernamentale Békés (Prefectura) - au semnat Acordul de Cooperare care vizează activitățile comune ale proiectului.
În cursul primei zilei de studiu și lucru, delegația Consiliului Județean Bacău, alături de colegii maghiari, a identificat etapele de lucru conform modelului CAF: PDCA - Planning, Do, Check, Act (Planificare, Aplicare, Control, și Acțiune prin luarea măsurilor și implementarea lor în cadrul Agenției Guvernamentale Békés.
Cea de-a doua zi a vizitei prevede un workshop la sediul Agenției Guvernamentale din Békéscsaba, o întâlnire de lucru la Consiliul Județean Békés și o vizită la Camera de Comerț.

Galerie foto