Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Sportivii bacauani sunt premiati pentru rezultatele deosebite

Vineri 28.12.2018 12:00
 
 
Sportivii și antrenorii unor cluburi băcăuane au fost premiați în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean Bacău, pentru rezultatele deosebite obținute la întrecerile sportive din acest an. Este vorba despre sportivii și antrenorii legitimați la Clubul Sportiv „Bronx Powerlifting" Bacău, Clubul Sportiv „Phi Hau" Bacău și Clubul Sportiv Municipal Bacău care, în 2018 au participat la competiții naționale și internaționale de unde s-au întors cu numeroase premii.
Cele trei ramuri sportive practicate de tinerii campioni propuși pentru premiere sunt Powerlifting, o disciplină nouă, din sfera culturismului, Judo și Qwan Ki Do, ambele derivând din vechile arte marțiale.
Reușitele acestor tineri sportivi reprezintă rodul muncii, dăruirii și pasiunii lor, dar și dovada profesionalismului antrenorilor care i-au pregătit și format. Toți acești sportivi, precum și antrenorii lor, sunt, merită și trebuie să fie prețuiți și încurajați de către toți băcăuanii, pentru că ei sunt adevărate repere pentru viitoarele generații”, a subliniat președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, la festivitatea de premiere.
Sumele alocate premiilor sunt suportate din bugetul Consiliului Județean și sunt alocate în acord cu plafoanele stabilite de lege.

Galerie foto