Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Week-end sportiv

Luni 22.10.2018 14:00


Sâmbătă, 20 octombrie 2018, iubitorii sportului sau doar amatori ai activităților în aer liber au avut ocazia de a se delecta cu "Valea Budului Trail", cross și semimaraton.  
Traseul de alergare, desfășurat pe poteci și drumuri forestiere dispuse în pădurea ce domină satul Valea Budului, comuna Mărgineni nu a ridicat probleme participanților la acest eveniment sportiv. La linia de start s-au aliniat aproape 400 de alergători iar concursul a constat în două probe, cross pe o distanță de 10 km și semimaraton pe 21 km. La cele două probe au participat concurenți, pe grupe de vârstă iar în final au fost oferite 54 de premii pentru 18 categorii.
Valoarea totală a bugetului proiectului a fost de 35000 lei, din care Județul Bacău, în calitate de partener, a finanțat peste 84%, restul necesarului fiind acoperit de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău.
"Valea Budului Trail", eveniment aflat la prima ediție, a avut ca obiectiv atragerea publicului către activitățile sportive și către o viață mai sănătoasă prin scoaterea în evidență și promovarea acestor tipuri de competiții atât la nivel regional, cât și la nivel național.
Succesul acestei acțiuni a încurajat organizatorii să propună și pe viitor astfel de evenimente astfel încât maratonul de la Valea Budului să devină o manifestare de tradiție pe harta sportivă națională.

Galerie foto