Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Judetul Bacau participa la cel mai mare Targ de Investitii din Europa

Luni 08.10.2018 15:00    În aceste zile, mai exact în perioada 8-11 octombrie 2018, o delegație a Consiliului Județean Bacău, condusă de vicepreședintele Adrian Popescu se află în Germania, la ExpoReal 2018, cel mai mare Târg de Investiții din Europa. Scopul participării este de a atrage investitori în județul Bacău pentru o serie de proiecte care vizează dezvoltarea infrastructurii turistice, de sănătate, aeroportuare dar și stimularea mediului de afaceri.
    Târgul Internațional de Investiții și Proiecte Imobiliare Expo-Real este organizat de către Messe Munchen GmbH Germania, fiind recunoscut deja ca cea mai mare platformă europeană de business pentru sectorul imobiliar și investițional. În anul 2018 are loc cea de a 21-a ediție, la care și-au anunțat prezența peste 40.000 participanți din 75 de țări de pe tot lanțul valoric al sectorului imobiliar și de investiții (investitori instituționali, orașe și regiuni, agenții de dezvoltare economică, instituții guvemamentale, dezvoltatori de proiecte imobiliare, arhitecți și proiectanți, consultanți imobiliari/agenții, bănci comerciale și de credit impotecar, clienți corporate, companii de leasing, de management al activelor imobiliare, de management de proiect și al investițiilor de exploatare/întreținere clădiri, universități și colegii).
   Consiliul Județean Bacău participă în cadrul standului României, alături de consiliile județene din Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui dar și de primăriile Iași, Oradea, Siret,  Constanța, Primăria București, sector 5, Alba Iulia și Sebeș.
Pentru cele trei zile de târg sunt anunțate conferințe pe teme de investiții și oportunități de finanțare la care delegația băcăuană va fi prezentă.
    Consiliul Județean Bacău a participat și în 2017 la ExpoReal iar ca urmare a contactelor stabilite, în acest an au vizitat județul o serie de investitori interesați să dezvolte afaceri, atât în zona de producție cât și în cea de servicii.

Galerie foto