Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Judetul Bacau, gazda primitoare

Luni 08.10.2018 10:00


     Vineri, 5 octombrie 2018, vicepreședintele Consiliului Județean Bacău, Silviu Pravăț a primit o delegație din Republica Moldova, aflată într-o vizită de lucru în județul nostru. Delegația a fost condusă de Ruslan Codreanu, primar general interimar al municipiului Chișinău, alături de care s-au aflat șefii Direcției Generale de Transport Public și Căi de Comunicație, Direcției Generale de Educație, Tineret și Sport și Direcției Generale de Finanțe ale municipiului Chișinău.
     Oficialii moldoveni s-au întâlnit cu reprezentanți ai autorităților publice locale dar și cu manageri de spitale, unul dintre punctele de pe agenda de lucru fiind vizitarea Spitalului Municipal de Urgență din Moinești.

     Tot vineri, Primăria comunei Săucești a primit vizita unei delegații compusă din reprezentanți ai Regiunii Collecchio, Italia. Cu această ocazie a fost semnat un Acord de Principiu pentru înfrățirea celor două localități, pentru ca, ulterior, să fie demarate procedurile legale pentru parafarea Acordului de Înfrățire. Delegația italiană a inclus în agenda vizitei deplasări la școala din Săucești, la obiectivele turistice din județ dar și întâlniri cu consilierii locali ai comunei și cu reprezentanți ai Consiliului Județean Bacău și ai mediului de afaceri.

Galerie foto