Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Cursul festiv al promotiei 2018 de asistenti medicali generalisti ai Colegiului ''Mihai Eminescu''

Luni 09.07.2018 16:30


Sala Ateneu a găzduit luni, 9 iulie 2018, cursul festiv de absolvire a promoției 2018 de asistenți generaliști din cadrul Colegiului ”Mihai Eminescu” – Nivel Postliceal. La evenimentul festiv au participat președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, prof. Hulea Constantina, directorul colegiului, Andrioaie Ana-Maria, director adjunct, Minodora Chicea, președinta Ordinului Asistenților Medicali, dar și reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență Bacău, alături de cadre didactice ale Colegiului, medici coordonatori, elevi, familiile și prietenii absolvenților.
În cuvântul său, președintele consiliului județean, Sorin Brașoveanu le-a adresat cuvinte de încurajare. ”Dezvoltarea și alinierea sistemului de sănătate la standardele europene constituie o prioritate a Consiliului Județean Bacău. Astfel, în perioada 2018-2018 sunt investiți peste 37.941.711 Euro în dezvoltarea sistemului medical băcăuan. Performanța sistemului de sănătate din județ depinde însă nu numai de infrastructura medicală și dotările puse la dispoziția acestuia, ci mai ales de calitatea, implicarea și profesionalismul personalului medical. În acest sens, vă doresc și îmi doresc să construim împreună aici, în județul Bacău un sistem de sănătate performant care să răspundă nevoilor cetățenilor, iar voi să fiți motorul  schimbării.
Vă doresc să aveți rezultate frumoase în viitoarea dvs carieră și să nu uitați nicio clipă că v-ați dedicat uneia dintre cele mai frumoase și nobile profesii – aceea de salvatori ai vieților semenilor. Felicitări și mult succes!”.

Galerie foto