Incepe Campionatul National de Offroad, la Slanic Moldova

Vineri 18.05.2018 10:00

În perioada 24-27 mai 2018, la Slănic Moldova va avea loc Campionatul Național de Offroad, Trofeul ”Dacii Liberi”, eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.
     Manifestarea, aflată la cea de-a IV-a va beneficia de sprijinul Consiliului Județean Bacău, ca rezultat al asocierii dintre instituție și organizatori, respectiv Asociația Club Sportiv Offroad Dacii Liberi.
     Primele trei ediții ale Etapei de Campionat Național de Offroad din România "Trofeul Dacii Liberi", desfășurate în anii 2015, 2016 și 2017 au avut un real succes, ceea ce a determinat organizarea, și în sezonul competițional 2018, a evenimentului "TROFEUL DACII LIBERI 2018".
   ”Proiectul are ca scop promovarea județului Bacău, a Consiliului Județean Bacău ca susținător al dezvoltării regiunii, atragerea imaginii Bacăului prin organizarea unei competiții naționale de top, cu participare internaționalăa, creșterea expunerii județului Bacău în mass-media centrală și a consumului de servicii în zona montană a județului„ a precizat președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu în expunerea de motive ce a fundamentat hotărârea de asociere.
     Programul competițional include câteva puncte certe de atracție printre care se află  Proba Specială de Noapte - Noaptea Nemirei, singura de acest gen întreg Campionatul Național de Offroad sau organizarea Trialului - Proba Superspecială în ziua de duminică 27 Mai 2018,  special organizată pentru spectatori.
     Clubul sportiv Offroad Dacii Liberi s-a implicat până acum în organizarea a trei etape consecutive de Campionat Național de Offroad în Stațiunea Slănic Moldova, începând cu anul 2015. Membrii săi participă în mod activ, atât la activitatea sportivă, cât și la activitatea de reglementare a acestui sport extrem, președintele clubului fiind membru în Comisia Națională de Offroad, organism aflat în structura FRAS.
     Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați https://primariaslanicmoldova.ro/events/off-road-trofeul-dacii-liberi-editia-a-iv-a-24-27-mai/