Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

Vineri 18.05.2018 09:00

Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu, a participat joi, 17 mai 2018, la Gala Premiilor Comunității Băcăuane.
     Evenimentul, organizat de către Fundația de Sprijin Comunitar, se află la cea de 16-a ediție și reunește ONG-uri, persoane fizice, reprezentanți ai administrației publice locale și ai mediului privat care vor fi premiați pentru implicarea în proiecte sociale.
     Gala Premiilor Comunității Băcăuane este, în egală măsură și un important eveniment de strângere de fonduri la care iau parte anual peste 250 de companii locale și multinaționale, oferind în acest fel un sprijin deloc neglijabil pentru mai bine de 450 de copii și 600 de bătrâni din zonele defavorizate ale județului Bacău.

O notă aparte a fost dată de ținuta participanților, care la solicitarea organizatorilor, au purtat piese vestimentare tradiționale, dată fiind organizarea evenimentului sub auspiciile Centenarului.

Dintre cei 12 nominalizați, premianții serii au fost:
1. Categoria persoane fizice: Dragoș Cristian Fînaru pentru proiectul TEDx Bacău ”Shape The Future”;
2. Categoria firme și companii: ISSCO pentru implicarea în multiple proiecte ale comunității;
3. Categoria instituții și ONG-uri: Asociația LUMINA – primul Hospice din România dedicat integral îngrijirilor paliative pediatrice
4. Premiul de excelență: Dragoș și Adrian Pavăl pentru crearea companiei DEDEMAN, liderul pieței românești de bricolaj și unul dintre cele mai valoroase branduri create în România

Felicitări tuturor celor care, prin efortul lor, organizatori, participanți, nominalizați, fac o lume mai bună!