Start-up pentru viata

Joi 30.11.2017 16:00

Vineri, 29 noiembrie 2017, la Universitatea ,,George Bacovia’’, a avut loc conferința cu tema ,,Alege conștient cariera ta!”, activitate din cadrul proiectului “Start-up pentru viață’’, implementat de Asociația Mutatis Mutandis. Evenimentul, care s-a adresat elevilor de la nivel gimnazial, din clasele a VII-a și a VIII-a, a beneficiat de prezența specialiștilor din diverse domenii de activitate care au prezentat elevilor provocările unei profesii, aptitudinile necesare pentru a o practica sau modalitatea de alegere a unei profesii. Acțiunea s-a bucurat de un succes real, dovadă fiind multitudinea de întrebări lansate de aceștia în cadrul conferinței și dialogul interactiv susținut.
    Asociația Mutatis Mutandis implementează proiectul “Start-up pentru viață’’, program integrat de asistență psihologică și medicală a copiilor fără părinți din Județul Bacău“ care este un proiect finanțat prin Legea 350/2005, de Consiliul Județean Bacău.
    Principalul obiectiv este ca, timp de cinci luni, o sută de elevi (clasele V-VIII) din județul Bacău, orfani sau cu părinți plecați în străinătate, să beneficieze de consultanță psihologică și asistență medicală gratuită.