Sportivii Clubului Bronx au fost premiati pentru performantele obtinute

Marti 28.11.2017 12:00

Aleșii județului s-au întrunit marți, 28 noiembrie 2017 în ședința ordinară a Consiliului Județean Bacău pentru a dezbate și adopta propuneri de hotărâri ce au vizat o paletă largă de segmente. De la informări privind situația economico-financiară a Companiei Regionale de Apă Bacău sau eficiența serviciului polițienesc în asigurarea climatului de siguranță publică pe primele 9 luni ale anului 2017 până la stabilirea tarifelor pentru  accesul cu telescaunul pe pârtia de schi Nemira din Slănic Moldova, în sezonul 2017-2018 dar și rectificarea bugetului propriu al județului pe anul 2017, toate aceste materiale s-au regăsit în mapa de ședință a celor prezenți în sală.
    Un moment deosebit a fost cel în care președintele Consiliului Județean bacău, Sorin Brașoveanu a premiat sportivii secțiilor de judo și de powerlifting ale Clubului Sportiv "Bronx Powerlifting" Bacău, pentru rezultate deosebite obținute la nivel național și internațional. Clubul menționat, membru afiliat Federației Române de Judo și Federației Române de Powerlifting, este un centru sportiv tânăr, înființat în mediul rural, care atrage copii și tineri cu preponderență din familii cu posibilități finaniare reduse, acordându-le atât șansa de a-și dezvolta abilitățile sportive, cât și un loc în care aceștia ar putea fi cazați.
     Activitatea secțiilor acestui club este coordonată de persoane specializate, instructori voluntari cu un dezvoltat spirit civic și filantropic, precum și o mare pasiune pentru sport, care se implică în numeroase acțiuni cu scop umanitar. Pentru aceștia, competiția reprezintă o activitate cu conținut și scop educativ, care are menirea de a scoate în evidență virtuți etice și morale, fiind asociată cu o serie de valori și calități, precum  autocontrolul, curajul, disciplina, loialitatea, munca în echipă și responsabilitaea individuală.
     ”Consiliul Județean Bacău apreciază munca, pregătirea, dăruirea și pasiunea acestor copii și tineri, încununate de performanțele pe care le-au obținut anul acesta la competiții naționale și internaționale prin care au contribuit la promovarea imaginii și a prestigiului județului nostru”, au fost cuvintele de apreciere ale președintelui Sorin Brașoveanu, adresate acestor copii deosebiți.
Sportivii premiați au fost:
-    Gavrilița Maria - Judo (Seniori; 52 Kg.) - Locul II la competiții internaționale;
-    Crenganiș Alisa - Judo (Seniori; 48 Kg.) - Locul III la competiții internaționale;
-    Zodian Maria - Judo (Cadeți U9; Cat.40 Kg.) - Locul III la competitii internaționale;
-    Paic Sofia - Judo (Cadeți U8; Cat.18 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Munteanu Carina - Judo (Cadeți U9; Cat.23 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Benia Rareș - Judo (Cadeți U11; Cat.24 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Paic Amalia - Judo (Cadeți U12; Cat.40 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Armeanu Alexandra - Judo (Cadeți U13; Cat.44 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Gavrilița Mădălina - Judo (Seniori; 70 Kg.) - Locul III la competiții naționale;
-    Rotaru Alina Maria - Powerlifting (Juniori; 57 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Zodian Bianca lonela - Powerlifting (Seniori; 52 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Diaconescu Maria - Powerlifting (Seniori; 57 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Varga Daniela - Powerlifting (Seniori; 63 Kg.) - Locul I la competiții naționale;
-    Gabor Alexandra - Powerlifting (Seniori; 70 Kg.) - Locul I la competetiții național