Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Romania, in top 10 al participarii la cel mai mare targ de investitii european

Luni 09.10.2017 09:00


Cele trei zile dedicate participării la cel mai mare târg de investiții din Europa, ExpoReal München s-au încheiat. Cu un număr record de 41 500 de vizitatori și peste 1 500 de firme expozante, ediția din acest an a fost cea mai amplă de până acum, conform statisticilor oficiale ale ExpoReal. În topul participării pe țări, România a ocupat un onorabil loc 6, după Austria și Elveția dar înaintea unor state precum Franța sau Italia (www.exporeal.net). Consiliul Județean Bacău a făcut parte, alături de Consiliile Județene din Iași, Suceava, Botoșani și regiunea Transilvaniei din delegația ce a reprezentat România.
Pentru județul Bacău și regiunea Nord Est, participarea la acest eveniment important a însemnat experiență, promovare și sanse în plus pentru dezvoltare.
Concret, delegația bacăuană a avut contacte cu companiile din sectoarele de investiții în infrastructură, construcții și imobiliare, iar obiectivele principale au fost promovarea portofoliului de proiecte al județului și atragerea de investitori.
"A fost o experiență foarte utilă mai ales că pentru Consiliul Județean Bacău a fost prima participare la un târg de o asemenea ținută. Ne-am bucurat să fim împreună cu președinți ai consiliilor județene din Regiunea Nord Est, am stabilit contacte multiple cu potențiali parteneri din Europa. Dorim să fructificăm oportunitățile acestui moment", a subliniat președintele C.J. Bacău, Sorin Brașoveanu.

Galerie foto