Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Judetul Bacau, participant la cel mai mare targ investitional din Europa

Joi 05.10.2017 09:00


     O delegație a Consiliului Județean Bacău, condusă de președintele Sorin Brașoveanu se află în aceste zile la cel mai mare târg investițional din Europa, ExpoReal München. Portofoliul de proiecte cu care Consiliul Județean Bacău s-a prezentat cuprinde investiții în infrastructura de transport aerian și transport cargo multimodal, înființarea unui centru de transfer tehnologic și de inovare în cercetare precum și dezvoltarea unui laborator pentru controlul calității și certificarea produselor agricole, de tip agro-food.
     În prima zi a târgului, președintele Consiliului Județean a intrat în contact cu reprezentanți a peste 40 de companii, municipalități și universități din Europa. Dintre acestea, o bună parte au fost interesate de o potențială colaborare, existând deja legături stabilite și arii de interes comune.
     Prima zi de participare la acest eveniment de amploare s-a încheiat cu forumul de discuții și networking care a avut ca temă oportunitățile de investiții în România și, în particular în Regiunea Nord-Est. Au participat oameni de afaceri din România și Germania, alături de reprezentanți ai autorităților publice dar și jurnaliști din presa germană de specialitate.

Galerie foto