Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

A inceput un nou an universitar

Luni 02.10.2017 14:00


    Președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu a fost prezent astăzi, 2 octombrie 2017, în mijlocul studenților și cadrelor didactice de la cele două universități băcăuane, ”G. Bacovia” și ”V. Alecsandri”, la deschiderea noului an universitar.
    Într-o atmosferă încărcată de emoție, președintele a dorit studenților un an universitar rodnic, subliniind totodată calitatea învățământului băcăuan și reputația de care se bucură universitățile din municipiul nostru: ”Studenții sunt cei mai importanți în viața universității. Dezvoltarea oricărei comunități se bazează și pe calitatea resursei umane, depinzând, în mare măsură de pregătirea angajaților. Iar această pregătire se șlefuiește în anii de facultate, când tinerii își configurează un drum în viață. Vă doresc, dragi studenți să reușiți să găsiți acel drum și să faceți în viață ceea ce vi se potrivește, nu doar pentru binele vostru ci și pentru comunitatea în care trăiți. Fiindcă Bacăul are nevoie de tineri entuziaști, bine pregătiți, care să performeze în domeniile în care vor activa.
    Mă îndrept acum spre cadrele didactice, asigurându-vă, încă o dată de aprecierea mea față de tot ceea ce faceți. Ar fi inutil să vă vorbesc eu despre misiunea pe care o aveți. O știți prea bine fiindcă altfel nu v-ați afla aici. Eu vreau doar să vă urez răbdare și putere de muncă, fiindcă de eforturile dumneavoastră depinde viitorul acestor studenți dar și viitorul comunității noastre
”.
    Pentru Universitatea ”G. Bacovia” ziua de astăzi a avut o dublă semnificație, profesorii și studenții sărbătorind și împlinirea a 25 de ani de la înființarea instituției de învățământ.

Galerie foto