Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Mesajul presedintelui Consiliului Judetean Bacau-Sorin Brasoveanu, la începutul anului scolar

Luni 11.09.2017 09:00
Distinși dascăli, dragi părinți și elevi
 
Emoțiile unui nou an școlar sunt inerente. Este o zi specială pentru că începe o nouă etapă pentru pregătirea viitorului nostru. Dincolo de pregătirea pentru viață, pentru profesie a fiecărui copil și împlinirea, mulțumirea sufletească pe care numai găsirea drumului potrivit pentru copii o poate aduce fiecărei familii, în viața comunității se mai zidesc niște cărămizi.
 
Sper să fie trainice și de folos, am încredere în dascălii noștri, am încredere în copiii noștri și le doresc tuturor mult succes pentru a fi în continuare o carte de vizită a învățământului românesc.
 
Locul I pe țară la rezultatele examenului de bacalaureat ne onorează și ne obligă să menținem aceleași standarde și, cu siguranță ne determină să ne dorim un loc I pe țară și la rezultatele evaluării naționale.
 
Dar mai mult de atât îmi doresc profesori sinceri și cu multă  omenie care învață copiii să-și cultive calități . Aceste daruri, pe care dacă le hrănești, cresc. Cresc în tine, cresc în cei din jur. Se transmit, se duc mai departe.
 
Să dea Dumnezeu să fie un an școlar bun, cu sănătate și cu mult har!