Consiliul Judetean Bacau
Componență și conducere
Aparat de specialitate
Informații de interes public
Proiecte & Strategii
Finanțări nerambursabile
Finanțări rambursabile
Achiziții publice
Urbanism
Transport județean
TelVerde CSJ Bacau 0800800232

Anunt privind organizarea dezbaterii publice a Planului de Amenajare a Teritoriului Judetean Bacau si a Raportului de Mediu pentru acest plan

Vineri 03.07.2020 12:00
Consiliul Județean Bacău, titular al PLANULUI DE AMENAJARE A TERITORIULUI JUDEȚULUI BACĂU, anunță publicul interesat despre disponibilizarea proiectului de plan, finalizarea Raportului de Mediu și organizarea dezbaterii publice a proiectului de plan – P.A.T.J. Bacău și a Raportului de mediu pentru acest plan.
 

Documentele pot fi consultate la sediul Consiliului Județean Bacău, strada Calea Mărășești, nr. 2 și la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău, strada Oituz, nr. 23, în zilele lucrătoare, între orele 8-16 și pe pagina de internet a C.J. Bacău (http://www.csjbacau.ro/patj.zip) și A.P.M. Bacău.
 
Ședința de dezbatere publică a P.A.T.J. Bacău și a Raportului de mediu va avea loc în data de 20.08.2020, ora 12, la Consiliul Județean Bacău, în sala de ședințe, la etajul 1.
Comentariile și propunerile publicului se primesc în scris la sediul C.J. Bacău și al A.P.M. Bacău până la data de 20.08.2020.